Alexander Gavrylyuk

Meesterpianist met het Residentieorkest in de Stadsgehoorzaal, Leiden! De pianostemmer heeft wel even gezweten, maar ondaks verwoede pogingen de Steinway D te ontstemmen, het stond als een huis!!

donderdag november 29, 2012

Yamaha C7, Leidse Schouwburg

De nieuwe besnaring zit er op, nu nog de dempers vervangen, optrekken en flink aantel keren door stemmen. Wordt lekker pianostemmen komend seizoen op deze vleugel!!

zondag juli 8, 2012

Yamaha C7

Het eerste grote project in mijn eigen werkplaats, de Yamaha C7 vleugel, van de Leidse Schouwburg nieuw besnaren, dempervilt vervangen en grote beurt voor het mechaniek. Hopen dat het pianostemmen komend seizoen weer wat makkelijker gaat..

dinsdag juni 19, 2012

Ivoor

Een grote ivoor-revisie aan een mooie Bosendorfer vleugel. Er was een plaat ivoor gebroken, links op de foto ligt een nieuwe, op een certificaat, dat moet bewijzen dat het ivoor niet uit loesje handel komt..

dinsdag juni 5, 2012

Revisie Grotrian Steinweg

De eerste grote revisie onder eigen beheer is afgeleverd! Een gecompliceerd gebroken gietijzeren frame, nieuwe kammen en stemblok, nieuw besnaard, ivoorrestauratie en groot onderhoud aan mechaniek.. Bloed, zweet en tranen, maar tevreden klanten!

dinsdag juni 5, 2012

Roy Hargrove

Mooie klus voor de pianostemmer, Roy Hargrove Quintet in Bel Air Hotel, Den Haag. Geweldig concert!!

dinsdag juni 5, 2012

Elektrische vleugels

Er bestaan ook elektrische piano's en vleugels, die moeten ook gewoon gestemd worden. Hier een Kawai Stagepiano, in de Koninklijke Schouwburg Den Haag. 

maandag mei 7, 2012

Reddingsactie

Een oude verwaarloosde vleugel nog 1 keer huiskamer-concert-klaar maken, met alle mogelijke kunst en vliegwerk!

maandag mei 7, 2012

Zwanenmeer

Stemmen voor het Zwanenmeer, met Eef van Breen Group.

maandag mei 7, 2012

Winter droogte

De enigste echte oplossing voor de droogte bij vries-kou, een Piano Life Saver klimaatsysteem.

donderdag februari 9, 2012