Theater PePijn

Fijne ambiance in theater PePijn, mede opgericht door Paul van Vliet, waar ik toevallig tien zondagen voor stem in de Koninklijke Schouwburg dit jaar.

woensdag april 3, 2013

Ensemble Klang

Te weinig toetsen op repetitie vleugel..

woensdag april 3, 2013

Wolfert Brederode

Geweldig concert van Wolfert Brederode International Quartet, in Theater de Regentes.

zaterdag december 1, 2012

Stef Bos, KS

Mooi theaterconcert van Stef Bos in de Koninklijke Schouwburg.

donderdag november 29, 2012

Erard

Mooie oude Erard vleugel, het instrument waarop Jan Vayne inspeelt, als hij in het Wereldmuseum speelt.

donderdag november 29, 2012

Alexander Gavrylyuk

Meesterpianist met het Residentieorkest in de Stadsgehoorzaal, Leiden! De pianostemmer heeft wel even gezweten, maar ondaks verwoede pogingen de Steinway D te ontstemmen, het stond als een huis!!

donderdag november 29, 2012

Yamaha C7, Leidse Schouwburg

De nieuwe besnaring zit er op, nu nog de dempers vervangen, optrekken en flink aantel keren door stemmen. Wordt lekker pianostemmen komend seizoen op deze vleugel!!

zondag juli 8, 2012

Yamaha C7

Het eerste grote project in mijn eigen werkplaats, de Yamaha C7 vleugel, van de Leidse Schouwburg nieuw besnaren, dempervilt vervangen en grote beurt voor het mechaniek. Hopen dat het pianostemmen komend seizoen weer wat makkelijker gaat..

dinsdag juni 19, 2012

Ivoor

Een grote ivoor-revisie aan een mooie Bosendorfer vleugel. Er was een plaat ivoor gebroken, links op de foto ligt een nieuwe, op een certificaat, dat moet bewijzen dat het ivoor niet uit loesje handel komt..

dinsdag juni 5, 2012

Revisie Grotrian Steinweg

De eerste grote revisie onder eigen beheer is afgeleverd! Een gecompliceerd gebroken gietijzeren frame, nieuwe kammen en stemblok, nieuw besnaard, ivoorrestauratie en groot onderhoud aan mechaniek.. Bloed, zweet en tranen, maar tevreden klanten!

dinsdag juni 5, 2012