Alleen op zondag van Paul van Vliet

De aller- aller-laatste Alleen op zondag van Paul van Vliet in de Schouwburg Den Haag, na iets van 100 uitverkochte voorstellingen in 5 jaar, of iets dergelijks.. Gelukkig moet Pauls vleugel thuis nog af en toe gestemd worden, kunnen we weer even bijpraten.

woensdag januari 30, 2019

Stadsgehoorzaal Leiden, Steinway D

Een solo recital van Daria van den Bercken, Rondom Scarlatti.

Het is altijd weer spannend om de vleugel uit de zomerslaap te halen en voor een grote opening van het seizoen te prepareren. Door het voschtige weer en de enorme houten zangbodem staat de stemming erg hoog na maanden niet gestemd te zijn in de zomerstop.

zaterdag oktober 21, 2017

TU Delft Sports&Culture nieuwe klant

Alweer een jaar, een hele grote klant, 12 instrumenten die intensief gebruikt worden en dus veel onderhoud vergen. Deze Yamaha C7 vleugel heb ik afgelopen zomer gereviseerd, nieuwe besnaring, hamerkoppen opnieuw gelijmd en bewerkt, nieuw dempervilt, toetsinvoer en alles top afgeregeld en geintoneerd.

zaterdag oktober 21, 2017

Leuk plaatje onderweg

Alles tot in de puntjes geregeld, bussen, vliegtuigen, hotels en eten, heel veel eten..

zaterdag oktober 21, 2017

Jeugddromen die uitkomen, mee op tour!

Okay het werd geen wereldtour met een rockband, maar een Duitse tour met André Rieu.. Als stemmer van het dans platform, Fazioli..

zaterdag oktober 21, 2017

Paul van Vliet, in de Koninklijke Schouwburg

De laatste voorstelling van het seizoen, de achtiende meen ik, op tachtigjarige leeftijd, altijd volle bak! Komend seizoen weer een tryout in Theater de Naald en een nog voller seizoen in de Schouwburg, Zondag met Paul van Vliet. De vleugel, een Yamaha C7 is een uitdaging, eigenlijk hard aan gro…

maandag mei 30, 2016

Wolfert Brederode Trio

Een waanzinnig concert van het Wolfert Brederode Trio in de Aalmarktzaal in Leiden, op de Steinway vleugel. Fantastisch hoe de contrabas van Gulli Gudmundsson en de bassen van de vleugel in elkaar overvloeien! De pianostemmer heeft weer zitten genieten!

donderdag mei 12, 2016