Paul van Vliet over Michiel stemmer

Iedere zondag als wij, lang voor de voorstelling, op het toneel van de Koninklijke Schouwburg naar de vleugel lopen denken wij:"Hoe zal hij er bijstaan?" Pianist Klaas van Dijk en ik spelen dan een riedeltje en weten meteen: "Goddank,Michiel is geweest". En als het oude instrument ontregeld is …

maandag, 30 mei 2016

Paolo Giacometti, pianist over Michiel stemmer

'Ik zit te genieten! Van de vleugel, van de stemming..' (tijdens mini festival in Aalmarktzaal, Leiden, op de Steinway D)

donderdag, 12 mei 2016

Pieter de Koning over Michiel stemmer

Onlangs heb ik Pianotechicus Michiel Haagsma revisiewerk laten verrichten aan het Renner mechaniek van mijn Feurich vleugel. Het positieve resultaat was zodanig dat ik mijn instrument daarna amper herkende. Bravo!
Tevens bleek Michiel Haagsma een aangename persoonlijkheid te zijn met een prima communicatie.

donderdag, 12 mei 2016

Alexander Gavrylyuk over Michiel stemmer

Thank you very much, Michiel- the piano was fine and I enjoyed playing in Leiden- very enthusiastic audience there. Thank you for your help and best wishes. Alexander

woensdag, 21 november 2012

Brigitte Heitzer, musical zangeres over Michiel stemmer

Michiel heeft mij geweldig geholpen met de zoektocht naar en bemiddeling van een goede leerpiano. Ook gaf hij advies over het zelf wit lakken van de piano, hulp bij het uit - en in elkaar schroeven van de onderdelen en goede verhuisservice!
Kortom; erg tevreden over de complete service, advies en uiteraard de stembeurten. Bedankt Michiel!

woensdag, 21 november 2012

Agnes Mos over Michiel stemmer

We hebben een oude August Forster, deze piano was al jaren niet gestemd, of onderhouden. Op zoek naar een goeie pianostemmer met liefde voor zijn vak stuitten we op Michiel en maakten een afspraak. Een goeie zet…een wereld van verschil. Maar er was meer nodig dan alleen stemmen, dus na een paar maanden kwam Michiel terug en besloten we gezamenlijk tot een wat zwaardere ingreep. Michiel schuurde de hamerkoppen en maakte alles wat stroef liep weer soepel lopend en daarmee kreeg de piano weer zijn mooie diepe en zuivere klank.
Inmiddels komt Michiel twee keer per jaar en laat de piano weer klinken zoals we dat willen. Naast zijn vakmanschap is Michiel ook nog eens een bijzonder prettig persoon, dus wat ons betreft mag hij nog lang langskomen.

woensdag, 21 november 2012

Andrew Apollos, Soul(power)Pop Records over Michiel stemmer

I highly recommend Michiel as a piano tuner and technician . His knowledge of the instrument goes beyond merely that of temperament but extends into a keen knowledge of mechanics as well. This coupled with his love of music and fine attention to detail makes him the ideal choice when it comes to the tuning and maintenance of my pianos.

woensdag, 21 november 2012

Michiel Borstlap, pianist over Michiel stemmer

Beste Michiel

Met zeer veel plezier op een Yamaha C3 gespeeld die jij perfect had gestemd.
Het Japanse race monster had een Duitse sound.
Super!
Vriendelijke groet
Michiel Borstlap

maandag, 28 november 2011

Jasper van 't Hof, pianist over Michiel stemmer

denk ik mijn koreaanse vleugel loopt op zijn eind na al die jaren behoorlijk aangepakt te zijn geweest. (35jaar........)

michiel haagsma komt, ziet en overwint.

zij staat er weer om de komende jaren ultiem het brute geweld te kunnen verdragen.

een vreugde

dank

http://www.jaspervanthof.com

maandag, 28 november 2011